warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satın Alma Uzmanı

Avansas

İstanbul(Asya)(Üsküdar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satınalma

Satınalma

Başvuru Sayısı

578 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

578 başvuru

Departman

Satınalma

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurulduğu ilk günden bugüne hızla büyüyen ve alanında öncü konumuna gelen Avansas ailesi, yarının hedeflerine birlikte koşmak için seni bekliyor!

Gücümüzü gençliğimizden ve vizyonumuzdan alıyoruz.

Bu güçle, işyeri malzemeleri pazarında Türkiye’nin en geniş yatırımlı ve organize şirketiyiz; İngiltere bölgesinde yaptığımız yatırımlarla Türkiye’deki liderlik tecrübemizi yurtdışına taşımayı hedefliyoruz. Perakende sektöründe ise açtığımız mağazalarla adımızdan söz ettirmeye başladık.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ofis malzemeleri şirketi Avansas.com Genel Müdürlüğü'nde çalışacak, aşağıda belirtilen niteliklere sahip "Satın Alma Uzmanı" aranmaktadır.

 İş Tanımı

  • Tedarik zinciri ile yapılacak toplantılara yönelik hazırlıkların yapılmasında Satın Alma Müdürüne destek verir.  
  • Tedarikçilerin sorunlu faturalarına yönelik mutabakatın sağlanması için verilerin (fiyat, iskonto, adet) kontrolünü yapar, satın alma müdürünü bilgilendirir.
  • Tedarikçi mal alımlarına yönelik oluşan fiyat farklılıklarını kontrol eder, problem yaşanan ürün ve faturalar ile ilgili ilgili satın alma müdürünü bilgilendirir.
  • Mal kabul sorunlarına yönelik ürün ve tedarikçi mutakabatsızlıkları konusunda kontrollerini yapar ve Satın Alma Müdürünü bilgilendirir.
  • Ürünlerle ilgili tedarik zinciri tarafından iadesi başlatılan iade süreçlerinin en hızlı ve verimli şekilde sonuçlanmasını takibini Satın Alma Müdürünün koordinasyonu ile birlikte yapar.
  • Ürün bulunurluk raporlarının takibi ve problemli olduğu durumlarda ilgili Satın Alma Müdürünü bilgilendirir.Ürünlerin statü kontrollerini yapar ve güncellemelere yönelik Satın Alma Müdürünü bilgilendirir.
  • Yeni açılacak ürünlerin tanımlamalarını SAP sisteminde yapar.Delist edilen, stoğu olmayan/olmayacak ürünlere yönelik alternatif, karlılık açısından avantajlı ürünlerin muadil tanımlamalarının sistemsel girişlerini yapar.
  • Yeni ve alternatif tedarikçilerin sistem tanımlarını SAP de yapar.Kategori Yönetimi ile alakalı olarak tüm sistemsel ve dökümantasyonel çalışmalarda Satın Alma Müdürüne destek olur.
  • Müşteri hizmetleri ve destek ekibi tarafından çözümlenmesi gereken tedarikçi ve ürün bazında problemlere yönelik destek olur. 


İkamet

· İstanbul.

· Firma lokasyonu Üsküdar/Kısıklı'da yer almaktadır.


Eğitim ve Deneyim

· Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun.

· En az 2 sene Satın Alma Uzmanı olarak görev almış.


Beceriler ve Nitelikler

· Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip.

· Kişisel motivasyonu yüksek, pozitif bakış açısına sahip.

· Detaylara önem veren ve dikkatli.

· Analitik düşünme becerisi olan.

· Eğitimine ve kedisini geliştirmeye açık.

· Pro aktif.

· Müşteri ve Pazar odaklı bakış açısına sahip.

· Satın alma ile ilgili finansal raporları okuyabilme, anlayabilme ve sonuçlandırabilme.

· İyi derecede iletişim ve müzakere becerilerine sahip.

· Proje ve iş geliştirme vizyonuna sahip.

IT Niteliği

· İyi seviyede Excel bilen.

· Tercihen SAP kullanmış.

· Tercihen Google Analytics bilen.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Satın Alma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satın Alma Uzmanı Satın Alma Uzmanı Maaşları Satın Alma Uzmanı Nasıl Olunur? Satın Alma Uzmanı Nedir? Satın Alma Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Avansas Türkiye’nin lider iş yeri marketidir. Ana hedefi, kurumların ihtiyaç duyduğu tüm ürün ve hizmetleri tek bir platformdan onlara sunmaktır.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane.

Satın Alma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satın Alma Uzmanı Satın Alma Uzmanı Maaşları Satın Alma Uzmanı Nasıl Olunur? Satın Alma Uzmanı Nedir? Satın Alma Uzmanı İş İlanları