warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Hayvan Sağlığı (Pet) Satış Temsilcisi - İstanbul

Boehringer Ingelheim İlaç Ticaret A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Departman

Diğer

Diğer

Yönlendirme Sayısı

346 yönlendirme

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 2 yıl tecrübeli

Yönlendirme Sayısı

346 yönlendirme

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ŞİRKETİMİZ

Boehringer Ingelheim olarak insanların ve hayvanların yaşamlarını iyileştiren çığır açıcı tedaviler geliştirme misyonuyla çalışıyoruz. Önde gelen araştırma odaklı bir biyofarmasötik şirketi olan Boehringer Ingelheim, henüz karşılanamayan sağlık ihtiyaçları alanında inovasyonlar aracılığıyla değer yaratıyor. Kurulduğu 1885 yılından günümüze aile şirketi kimliğini sürdüren Boehringer Ingelheim, çalışmalarında uzun vadeli bir yaklaşımı benimsiyor. Yaklaşık 52.000 çalışanıyla İnsan Sağlığı, Hayvan Sağlığı ve Biyofarmasötikler olmak üzere üç iş alanında 130’dan fazla pazarda faaliyetlerini sürdürüyor. Özellikle hâlâ yeterli tedavi seçeneğinin bulunmadığı hastalıklara odaklanmakta ve hastaların yaşam süresini uzatacak yenilikçi tedaviler geliştirmeye yoğunlaşmaktadır.


POZİSYON

Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı / Pet İş Birimi’mize İstanbul lokasyonu içinSatış Temsilcisi aranmaktadır.

Pet İş Birimi Satış Temsilcisi, sorumlu olduğu bölgedeki pet klinik ve hastanelerinde görevli Veteriner Hekimlere Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı ürünlerinin tanıtım, pazarlama ve satışından sorumlu olacaktır.


Temel Sorumluluklar

  • Bölgesindeki Veteriner Hekimler ve Kilit Müşterilere ziyaretler planlayarak talimatlara uygun şekilde müşteri ziyaretlerini gerçekleştirir.
  • Pazarlama ekibince sağlanan ürün sunumlarını gerçekleştirir (ürün ve teknik broşürleri, sunumlar, vb...) ve bölgesinde ürünlerin tanıtımını yapar.
  • Satış politikası, stratejisi ve satış aksiyon planına göre müşterilerden sipariş alır ve verilen satış hedeflerini gerçekleştirmek için çalışır.
  • Bölgesinde müşterileri için doğru, tutarlı ve gerçekçi bir analiz ve hedefleme yapar.
  • Uzun vadeli müşteri ilişkileri kurabilmek için çalışır. Müşterileriyle doğruluk ve dürüstlük temeline dayalı ayrıcalıklı ilişkiler kurar.
  • Bölgesindeki müşteri ve muhtemel müşteri verilerini ve portföyünü zenginleştirir ve takip eder.
  • Müşterilerle şirketin imajı ve etik değerlerini geliştirici şekilde profesyonel işbirliği yapar.

 

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Veteriner Fakültelerinden mezun ve tercihen Hayvan Sağlığı alanında en az 2 yıl satış deneyimli
  • İletişim becerileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı
  • Müşteri odaklı ve inisiyatif alabilen
  • Sürücü belgesine sahip ve aktif sürücü olan
  • Seyahat engeli olmayan
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen
  • Askerlik görevini tamamlamış (erkek adaylar için)
  • İstanbul’da ikamet eden
  • Tercihen İngilizce bilen 

 

NEDEN BOEHRINGER INGELHEIM?

Bizimle gelişebilir, işbirliğiyle üretebilir, inovasyon yaratabilir ve hayatları iyileştirebilirsiniz.

Çalışanlarımıza; birbirlerine saygı duydukları, samimi, geliştiren global bir çalışma ortamı sunuyor, inovasyonu ve inovatif uygulamaları teşvik ediyoruz. Tüm çalışanlarımızın eğitim ve gelişimi çok önemlidir, çünkü sizin gelişiminiz bizim gelişimimizdir.

Ayrıca çalışanlarımıza rekabetçi fırsatlar ve yan haklar, iş-yaşam dengesini koruyup sağlıkla çalışabilecekleri uygulamalar sunmaktayız. Boehringer Ingelheim herkese eşit fırsatlar sunmayı benimsemiş, çeşitliliği yaşatmakla gurur duyan bir firmadır. Farklı bakış açılarını destekleyen ve dahil eden bir ortam sunuyoruz, bunun da çalışanlarımıza, ilaçlarımızı ulaştırmaya çalıştığımız hastalara ve topluma fayda sağladığını düşünüyoruz.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Temsilcisi Satış Temsilcisi Maaşları Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Temsilcisi Nedir? Satış Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

Boehringer Ingelheim, dünyanın 20 lider ilaç şirketi arasındadır. Genel merkezi Ingelheim, Almanya’da bulunan Boehringer Ingelheim, şu anda dünya çap

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel verilerimin işveren tarafından işlenmesini kabul ederim. Veri işlenmesi tabiri, verinin temi

Detaylı Bilgi

Satış Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Temsilcisi Satış Temsilcisi Maaşları Satış Temsilcisi Nasıl Olunur? Satış Temsilcisi Nedir? Satış Temsilcisi İş İlanları