warning
İlan yayından kaldırılmıştır

*(Denetmen) Rapor Kontrol Sorumlusu

DEĞER GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa(Merkez), Çanakkale(Merkez), Çankırı(Merkez), Çorum(Merkez), Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli(İzmit), Konya, Malatya(Merkez), Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Niğde(Merkez), Ordu, Rize(Merkez), Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van, Kırıkkale(Merkez), Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

5 - 25 yıl arası

Departman

Personel

Personel

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

5 - 25 yıl arası

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Personel

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER


.  GARANTİ BANKASI - HALKBANKASI -  VAKIFBANK - İŞ BANKASI - ZİRAAT BANKASI ŞEKERBANK - VAKIF KATILIM  sistemlerinde rapor kontrol hakimiyeti yüksek ve banka sistemlerinde rapor kontrolünde tecrübeli;


·         Tercihen  Üniversitelerin Mimarlık, Şehir-Bölge Planlama, İnşaat Mühendisliği veya Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun,


·         Gayrimenkul değerleme sektöründe minimum 5 yıl tecrübe belgesi onaylanmış


·         SPK ve SPL tarafından verilen Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı  Lisansına sahip (Tecrübe Belgesini Almış Olmak )



·         Gayrimenkul değerleme esasları ve yasal mevzuata hakim,




·         Dinamik, girişken, zaman baskısı altında esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek,



·         MS Office uygulamalarına hakim


·         Girişken, araştırmacı, hırslı ve analitik düşünce yeteneğine sahip,


·         İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına uyumlu,


·         Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da tecil ettirmiş.


·    Her türlü gayrimenkul raporunun teknik kontrollerinin yapılması ve raporların onaylanması sürecinde tecrübeli çalışma arkadaşları aranmaktadır.


İŞ TANIMI


SPK ve BDDK düzenlemeleri ve Banka Ekspertiz Yönetmelikleri çerçevesinde,



·         Her türlü gayrimenkul değerleme raporunun kontrol edilmesi, düzenlenmesi ve teslime hazır hale getirilmesi, Bankaların kontrol birimleri ile raporların teslimi, süreci ve kontrolü hakkında irtibat sağlanması ve bilgilendirmelerin yapılması, Gayrimenkul değerleme uzmanları ile değerleme raporlarının irdelenmesi ve doğrulama çalışmalarının yapılmasıdır.

 

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Gayrimenkul Değerleme Kontrol Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Değerleme Kontrol Sorumlusu Gayrimenkul Değerleme Kontrol Sorumlusu Maaşları Gayrimenkul Değerleme Kontrol Sorumlusu Nasıl Olunur? Gayrimenkul Değerleme Kontrol Sorumlusu Nedir? Gayrimenkul Değerleme Kontrol Sorumlusu İş İlanları