warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İç Denetim Yöneticisi

ERCİYAS HOLDİNG A.Ş

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

İç Denetim

İç Denetim

Başvuru Sayısı

337 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

337 başvuru

Departman

İç Denetim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yaşam taşıyoruz!

Erciyas Çelik Boru, 30 yılı aşkın bir süredir spiral kaynaklı çelik boru alanında MENA bölgesinde en yüksek HSAW çelik boru üretim kapasitesine sahip firmalardan biri olarak,  petrol, doğalgaz, su ve liman kazık borusu üretimi ile 90’dan fazla ülkeye ürün ve hizmet sunmaya devam etmektedir.

Stratejik konumu ve yarattığı ek kapasitesi ile Erciyas Holding’e  önemli derecede güç katan, borsaya kote bir firmamızdır. Çelik boru firmamız geleceğe yönelik yenilikçi hedefleri ve Sürdürülebilirlik yaklaşımı ile sektöründeki lider firmalar arasında yerini almıştır.

Şirketimizin iç denetim operasyonlarında kilit rol oynayacak, İstanbul Ataşehir'deki Genel Merkezimizde görevlendirilecek "İç Denetim Yöneticisi" aramaktayız.

Siz de bu tutkulu işin parçası olmak ister misiniz?

Yeni Takım Arkadaşımızdan Neler Bekliyoruz?

  • İç Denetim kapsamındaki süreçler ve kontroller ile finansal, operasyonel ve uyum risklerinin değerlendirilmesi için temel iş gerekliliklerinin anlaşılması ve metodolojilerinin oluşturulması ile ilgili süreçlere katkıda bulunulması.
  • Erciyas Holding ve iştiraklerinde yıllık denetim planına, Uluslararası İç Denetim Mesleki Uygulama Standartlarına ve Etik Kurallara uygun olarak süreç denetimleri ve danışmanlık faaliyetlerinin yürütülmesi.

  • İş uygulamaları, ERP sistemleri, iç ve dış raporlamalar ve bunların mevzuata uygunluğu ile ilgili test ve incelemelerin yapılması, raporlama araçları kullanılarak ilgili denetim konuları ile ilgili dashboardların oluşturulması.
  • Denetim bulgularının doğru, tarafsız, açık, özlü, yapıcı ve tam bir şekilde raporlanması ve sunulması.
  • Denetim bulgularına yönelik katma değerli ve tanımlanan riskleri ele almak için düzeltici nitelikteki aksiyon önerilerinde bulunulması ve kontrol uygulamalarının geliştirilmesine katkı sağlanması.
  • Denetim sonuçlarının ve yönetim aksiyon planlarının takip edilmesi, böylelikle önerilerin zamanında uygulanmasının sağlanması.
  • Sürekli denetim süreç altyapısının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla farklı platformlarda denetim sorgu senaryosu fikirlerinin geliştirilmesi.
  • Gerekli durumlarda atanabilecek özel danışmanlık görevlerinin yerine getirilmesi, inceleme ve soruşturmaların gerçekleştirilmesi.
  • Denetim Komitesi ve Üst Yönetim sunumlarının ve diğer çalışmaların hazırlanmasında ve iç denetim ile ilgili farklı idari görevlerde Grup İç Denetim Müdürü’ne yardımcı olunması.


Aradığımız Nitelikler

  • Üniversitelerin İktisat, İşletme, Endüstri Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinden birinden lisans derecesine veya tercihen İşletme, Muhasebe, Finans, Maliye, Hukuk veya Denetim konularından birinde yüksek lisans derecesine sahip,
  • İleri derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • Risk odaklı denetim süreç veya danışmanlık uygulamaları alanında minimum 5 yıl deneyime sahip,
  • Altyapı, enerji endüstrisi veya FMCG iş ve süreç modelleri konusunda bilgi sahibi,
  • Tercihen mesleki sertifikasyona (CIA, CISA, CFE, CRMA, SMMM, YMM veya Bağımsız Denetçi v.b.) sahip,
  • SAP, MS Office ve Raporlama ve Analiz uygulamalarına (Qlik Sense, Power BI, SQL) hakim,  
  • Etkili bir takım üyesi olarak, araştırmaya ve gelişmeye istekli, analitik ve sorgulayıcı, sonuç odaklı ve değişimlere uyum sağlayabilen ve iş ortaklarıyla yazılı veya sözlü etkin iletişim kanalları geliştirebilen,
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci)
Muaf, Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

İç Denetim Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Denetim Yöneticisi İç Denetim Yöneticisi Maaşları İç Denetim Yöneticisi Nasıl Olunur? İç Denetim Yöneticisi Nedir? İç Denetim Yöneticisi İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler

Hakkımızda

Erciyas Çelik Boru, Erciyas Holding bünyesi altında yıllık toplam 600.000mTon kapasitesiyle Türkiye'nin lider boru üreticilerinden biridir. Erciyas Çe

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE VE KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİPaylaştığınız Kişisel Verilerin

Detaylı Bilgi

İç Denetim Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Denetim Yöneticisi İç Denetim Yöneticisi Maaşları İç Denetim Yöneticisi Nasıl Olunur? İç Denetim Yöneticisi Nedir? İç Denetim Yöneticisi İş İlanları