warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bölge Satış Uzmanı (Antalya)

HepsiJet

Antalya

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

“Hepsiburada olarak, e-ticaretin köklü, yenilikçi ve öncü firmalarından biriyiz. Müşterilerimizin günlük hayatlarına güvenilir, yenilikçi ve amaç odaklı eşlik etmekte ve ticaretin dijitalleşmesine öncülük ediyoruz. Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak Nasdaq borsasında işlem gören ilk Türk şirketi olmaktan gurur duyuyoruz.

Yenilikçi teknoloji odağıyla hareket eden Hepsiburada, ilklerin adresi olma özelliğiyle köklü bir geçmişe sahip. Hepsiburada ekosistemi; son teslimat ve sipariş karşılama hizmetleri veren HepsiJet ve HepsiLojistik; market ürünleri teslimat hizmeti veren Hepsiburada Market; havayolları bilet satışı hizmeti veren Hepsiburada Seyahat; reklam hizmeti veren HepsiAd; ve ödeme hizmetleri veren HepsiPay’den oluşuyor. HepsiGlobal, bir yandan uluslararası satıcıların ürünlerini sunarken, bir yandan da Türkiye'deki tüccarların sınır ötesi satış yapmasını sağlıyor. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerimiz sayesinde Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret şirketiyiz.

Çalışma arkadaşlarımıza; birlikte yaratmayı ve işimize daha fazla anlam katmayı destekleyen bir çalışma ortamı sunuyoruz. Birlikte başarmaktan mutluluk duyuyor, fırsatlarla dolu bir takımın parçası olarak hep birlikte gelişiyor, neşeyle üreterek çalışıyoruz.

 Ticaretin dijitalleşmesine geleceğin teknolojileri ile liderlik eden takımımızda yer alarak herkes için #iyikivarsınhepsiburada dedirtecek, heyecan dolu başarı hikayelerinin bir parçası olmak istersen senin de geleceğin burada.

Hepsiburada Market

Hepsiburada Market kullanıcıların süpermarket, yemek, su ve çiçek gibi ihtiyaçlarını dilekleri zaman dilimi içerisinde karşılayabilmelerini ve en favori marketlerden, zengin ürün çeşitlerini müşterilerin kapılarına kadar götürmektedir.

Hepsi Finansal

Tüketici finansmanı ve genişletilmiş finansal hizmet operasyonlarını içeren Hepsi Finansal Hepsiburada bünyesinde yer alan bir finansal teknoloji şirketidir. En yeni teknolojileri ve ödeme özelliklerini, güvenli bir şekilde şirketlere ve tüketicilere kolay ulaşılır kılarak, ödemeler dünyasının dijitalleşmesine öncülük eden Hepsi Pay, ürün ve servisleriyle bireyler ve şirketlerin hayatlarını kolaylaştırıyor. Müşterilerin online alışveriş deneyimleri daha hızlı ve pratik bir hale getiren Hepsipay, online girişimcilere ve e-ticaret şirketlerine, tahsilat yapabilmeleri için gerekli olan kolay, hızlı ve güvenli ödeme altyapı hizmetleri sunuyor.

HepsiJet

E-ticaret kargo taşımacılığında sunmuş olduğu katma değerli hizmetlerle iş ortaklarının dağıtım süreçlerini geliştirmeyi hedefleyen HepsiJet, yenilikçi hizmet anlayışıyla Türkiye’deki e-ticaret taşımacılık ve teslimat sisteminin yeniden şekillendirmektedir. 81 ilde 160’ı aşkın şubesiyle hizmet sağlayan HepsiJet; 2500’e yakın taşımacısı ve 50’den fazla filo aracı ile birbirinden farklı hizmet modelleri ile her geçen gün büyüyen bir markadır. HepsiJet; Bugün Randevulu Teslimat, Ertesi Gün Randevulu Teslimat ve Kapıdan Randevulu İade gibi hizmetleri ile sektörde fark yaratmaktadır.

HepsiAd

HepsiAd, Hepsiburada’nın platform içerisindeki işletmelere ve farklı e-ticaret sitelerindeki faaliyetleri için sektörde sahip olduğu bilgi birikimi ve teknolojik altyapısıyla yeni nesil reklam teknolojileri ve çözümleri sunuyor. Hepsiad ile markalar bilinirlikleri artıyor, işlerine katkı sağlayacak verimli yatırımlar yapıyor.

HepsiLojistik

HepsiLojistik firmaların satış öncesi ve sonrası sürecine lojistik desteği vererek, siparişlerin tek bir yerden zahmetsiz bir şekilde ulaştırılmasına olanak sağlayan uçtan uca bir hizmet sunar. HepsiLojistik hizmeti alan firmalar; HepsiLojistik’in uzman destegˆi, gu¨çlu¨ altyapısı, 24 saat kesintisiz hizmeti ve hızıyla stoklamadan adreslemeye, paketlemeden kargolamaya e-ticarette birçok maliyetten, zamandan ve iş yu¨ku¨nden tasarruf etmektedir.

HepsiGlobal

Hepsiburada’nın e-ihracat süreçleri için hayata geçirdiği HepsiGlobal, işletmelere Türkiye'nin yanı sıra yurtdışına da satış yapma fırsatı sunuyor. İşletmeleri milyonlarca yeni müşteri ve dünya pazarlarıyla buluştururken müşterilerine de yurt dışından milyonlarca ürüne avantajlı fiyatlarla, hızlı ve pratik şekilde ulaşma imkanı sunuyor.

Hepsiburada Seyahat

Hepsiburada’nın yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri satın alma hizmeti Hepsiburada Seyahat, müşterilerine uygun fiyatlı uçak biletleri sunar. Hepsiburada Seyahat avantajlı kampanyaları, kolay ve güvenli ödeme yöntemleriyle uçuş planlama süreci sağlar.”

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Kargo ya da lojistik  sektörlerinde, satış yönetimi alanında minimum 4 yıl            tecrübeli
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İletişim becerileri kuvvetli,
  • Sonuç odaklı çalışan,
  • Problem çözme ve karar verme becerisi yüksek,
  • MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,
  • B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen,
  • Seyahat engeli olmayan, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,


İŞ TANIMI

  • Satış hedeflerine paralel olarak sorumlu olunan satış operasyonunun etkin şekilde yürütülmesine destek olması,
  • Satış listelerinin hazırlanması ve ilgili yöneticilere raporlanması,
  • Müşterilerin ihtiyaçlarını anlayıp uygun dağıtım modellerinin önerilmesi,
  • HepsiJET’in ilgili departmanları ile müşterilerin ortak kontak noktası olup, satış sonrası ihtiyaçlarının karşılanması,
  • Sorumlu olduğu satış bölgesinde faaliyet gösteren HJ Şube birimlerine      satış & müşteri ilişkileri anlamında destek olunması,
  • Yeni servislerin müşterilere sunulması,
  • Pazarlama ve satış  departmanı ile birlikte müşteri referansları, basın bültenlerinin koordine edilmesi ve fuar, etkinlik vb. süreçlerinde destek olunması,


“Bu ilan sebebiyle yapacağınız başvurular aracılığıyla toplanacak kişisel verileriniz veri sorumlusu D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş (“Hepsiburada”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat kapsamında iş başvuru süreçlerinin yürütülmesi amacıyla otomatik yollarla işlenecektir. Detaylı bilgi için lütfen Aydınlatma Metni’ndeki Çalışan Adayı kişi kategorisini inceleyiniz.”

Aday Kriterleri

En az 4 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
B sınıfı

Bölge Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Uzmanı Bölge Satış Uzmanı Maaşları Bölge Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Bölge Satış Uzmanı Nedir? Bölge Satış Uzmanı İş İlanları

Kargo - Kurye / E-ticaret

Hakkımızda

HepsiJet

Şirket Sayfasına Git

Bölge Satış Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Satış Uzmanı Bölge Satış Uzmanı Maaşları Bölge Satış Uzmanı Nasıl Olunur? Bölge Satış Uzmanı Nedir? Bölge Satış Uzmanı İş İlanları