warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Mar Yapı Turizm İnşaat San ve Tic AŞ.

İstanbul(Avr.)(Bağcılar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

66 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

66 başvuru

Departman

Operasyon

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2006 yılında kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline gelmiştir. Gayrimenkul geliştirme dışında da aktif iştirakleri bulunan Mar Yapı enerji, bilişim teknolojileri, otelcilik ve hizmet sektörlerinde etkindir. İki adet hidro elektrik santralin işletmesini gerçekleştirmektedir.

Mar Yapı’nın mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleri; Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review gibi uluslararası yarışmalarda ödüller kazanmıştır. Çevreye duyarlı, modern anlayışıyla erişilebilir lüksü yatırımcılarına sunan Mar Yapı; Divan Residence at G Plus, G Marin Managed by Divan, G Yoo Inspired by Starck, Divan Residence at G Tower ve G Rotana projelerine imza atarak modern mimarinin şık, işlevsel ve seçkin örneklerini sergilemiştir. Çin’in en büyük şirketlerinden biri olan Wanda Group ile kurulan stratejik iş birliği ile lüks otel zincirinin ilk yurt dışı oteli olan Wanda Vista İstanbul projesine imza atmıştır. Bodrum Yalıkavak’ta 10 adet özel villa ve 33 rezidanstan oluşan G Beyond, sosyal donatıları ile eşsiz bir akademik rezidans deneyimi sunan G HUB Mar Yapı’nın 2019 yılında hayata geçireceği projeleri arasında yer alıyor. Uluslararası işbirlikleriyle kalitesini tescilleyen, yüksek getiri ve kazançlı yatırım sunan Mar Yapı, bölgesine ve yatırımcısına değer katan yeni projeler geliştirmeye devam etmektedir.

The leading property projects bearing Mar Yapı’s signature with a perfectionist approach won awards at international competitions such as Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review. Mar Yapı which offers affordable luxury to its investors with an environmental consciousness and modern approach, placed its signature on Divan Residence at G Plus, G Marin Managed by Divan, G Yoo Inspired by Starck, Divan Residence at G Tower and G Rotana project and displayed the elegant, functional and distinguished examples of modern architecture. Mar Yapı which affirmed its quality with international collaborations and which offers high returns and lucrative investments continues to develop new projects which add value to its region and investors.

“Dünyaca ünlü markalarla iş birliği yaptığı otel ve rezidans projeleriyle öne çıkanG-Hopsitality, İstanbul ve Bodrum’da yer alan eşsiz yapıları ile lüks, konfor ve ihtişamı yeniden tanımlıyor.”

G-Hospitality by Mar-Yapı  bünyesinde bulunan konut ve otel konseptiyle hizmet veren dünyanın en önemli mimarlarından biri tarafından sınıflandırılan Philip Filipe Starck tarafından hayata geçirilen çekici ve zarif tasarımlı Wanda Vista İstanbul otelimize, Kat Hizmetleri departmanında sizleri  "Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı” pozisyonunda görev almaya davet ediyoruz. 


  • Tercihen Turizm İşletme Üniversite mezunu,

  • Tercihen İngilizce bilen,

  • 5 yıldızlı otellerde benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli,

  • MS Office, Opera ve ilgili programlarını kullanabilen,

  • Odalar ve genel alanların temizliği konusunda sorumluluk alabilecek,

  • Çamaşırhane işleyişi ve uygulamaları konusunda bilgi sahibi,

  • Kayıp ve bulunan eşyaların takibi ve teslimi konusunda düzeni koruyabilecek,

  • Kullanılan ürün, sarf malzeme ve ekipmanların bakım süreçleri, işletimi, verimli kullanımı ve depolanması konusunda yetkin, 

  • Etkin şekilde bilgisayar kullanabilen, raporlama yapabilecek,

  • Misafir ve çalışan memnuniyeti odaklı,

  • Ekip çalışmasını aktif şekilde yürütebilecek,

  • Kalite ve zaman odaklı görev yapan ve grubu yönlendirebilecek,

  • İletişimi güçlü, uyumlu, enerjik, güler yüzlü, prezantabl,

  • Planlama ve koordinasyon yeteneği gelişmiş, detaylara önem veren,

  • Marka imajı, kurum kültürü, kurum strateji ve hedeflerini gerçekleştirme heyecanımıza ortak olacak  

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)

Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı Maaşları Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nedir? Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı İş İlanları
Hakkımızda

2006 yılında kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline gelmiştir. Gayrimenkul geliştirme d

Şirket Sayfasına Git

Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı Maaşları Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nedir? Kat Hizmetleri Müdür Yardımcısı İş İlanları