warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Bağcılar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

90 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

90 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2006 yılında kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline gelmiştir. Gayrimenkul geliştirme dışında da aktif iştirakleri bulunan Mar Yapı enerji, bilişim teknolojileri, otelcilik ve hizmet sektörlerinde etkindir. İki adet hidro elektrik santralin işletmesini gerçekleştirmektedir.

Mar Yapı’nın mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleri; Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review gibi uluslararası yarışmalarda ödüller kazanmıştır. Çevreye duyarlı, modern anlayışıyla erişilebilir lüksü yatırımcılarına sunan Mar Yapı; Divan Residence at G Plus, G Marin Managed by Divan, G Yoo Inspired by Starck, Divan Residence at G Tower ve G Rotana projelerine imza atarak modern mimarinin şık, işlevsel ve seçkin örneklerini sergilemiştir. Çin’in en büyük şirketlerinden biri olan Wanda Group ile kurulan stratejik iş birliği ile lüks otel zincirinin ilk yurt dışı oteli olan Wanda Vista İstanbul projesine imza atmıştır. Bodrum Yalıkavak’ta 10 adet özel villa ve 33 rezidanstan oluşan G Beyond, sosyal donatıları ile eşsiz bir akademik rezidans deneyimi sunan G HUB Mar Yapı’nın 2019 yılında hayata geçireceği projeleri arasında yer alıyor. Uluslararası işbirlikleriyle kalitesini tescilleyen, yüksek getiri ve kazançlı yatırım sunan Mar Yapı, bölgesine ve yatırımcısına değer katan yeni projeler geliştirmeye devam etmektedir.

The leading property projects bearing Mar Yapı’s signature with a perfectionist approach won awards at international competitions such as Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review. Mar Yapı which offers affordable luxury to its investors with an environmental consciousness and modern approach, placed its signature on Divan Residence at G Plus, G Marin Managed by Divan, G Yoo Inspired by Starck, Divan Residence at G Tower and G Rotana project and displayed the elegant, functional and distinguished examples of modern architecture. Mar Yapı which affirmed its quality with international collaborations and which offers high returns and lucrative investments continues to develop new projects which add value to its region and investors.

"Rezervasyon Yetkilisi”

“Dünyaca ünlü markalarla iş birliği yaptığı otel ve rezidans projeleriyle öne çıkan G-Hopsitality, İstanbul ve  Bodrum’da yer alan eşsiz yapıları ile lüks, konfor ve ihtişamı yeniden tanımlıyor.”

G-Hospitality by Mar-Yapı  bünyesinde bulunan konut ve otel konseptiyle hizmet veren dünyanın en önemli mimarlarından biri tarafından sınıflandırılan Philip Filipe Starck tarafından hayata geçirilen çekici ve zarif tasarımlı Wanda Vista İstanbul otelimize, Satış&Pazarlama departmanında sizleri  "Rezervasyon Yetkilisi” pozisyonunda görev almaya davet ediyoruz. 


Nitelikler

  • Üniversitelerin, MYO veya Turizm Meslek lisesinde ilgili bölümlerinden mezun
  • İyi derecede mesleki İngilizce bilen
  • Uluslararası otellerin rezervasyon bölümünde en az 2 yıl deneyimli olan
  • İletişim becerileri gelişmiş, güler yüzlü ve prezantabl
  • Misafir memnuniyeti odaklı çalışan,
  • Empati yeteneği güçlü, takım çalışmasına inanan ve disiplinli
  • İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • Tercihen Avrupa Yakası'nda ikamet eden.
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması tercih edilir.  


(Not: Otelimize Mahmut Bey, Sefaköy, Ayvansaray, Yenibosna semtlerinden servisimiz mevcuttur.)


İş Tanımı

  • Rezervasyon departmanının operasyonunun eksiksiz ilerlemesini sağlar
  • Gelirlerin yükseltilmesi için Satış Müdürü / Satış Direktörü tarafından belirlenmiş olan fiyatların doluluk durumuna göre uygulanmasını sağlar
  • Şirketlerden ve acentalardan gelen rezervasyonların sisteme girişini yapmak ve giriş gününden önce kontrollerini yapmak.
  • Vip misafirlerin bilgilerini sisteme tanımlamak ve odasında yapılacak olan ikramların bildirimini yapmak;
  • Online rezervasyonların sisteme girişlerini ve ödeme takiplerini yapmak
  • Satış ve Pazarlama Müdürü tarafından istenen rapor ve istatistikleri hazırlamak
  • Departmandaki diğer arkadaşları ile koordineli çalışarak gerektiğinde ekip arkadaşlarına yardımcı olmak
  • Her zaman Marka standartlarına uymak.


(Not: Otelimize Mahmut Bey, Sefaköy,Yenibosna semtlerinden servisimiz mevcuttur.)


Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Lise(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Rezervasyon Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Rezervasyon Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

2006 yılında kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline gelmiştir. Gayrimenkul geliştirme d

Şirket Sayfasına Git

Rezervasyon Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Rezervasyon Temsilcisi İş İlanları