warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bulaşıkhane Şefi

Mola İstanbul

İstanbul(Avr.)(Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Beylikdüzü)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 25 yıl arası

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 25 yıl arası

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi?

Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin

Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a yepyeni bir eğlence ve tatil konsepti sunuyoruz. Bünyemizdeki onlarca farklı iş koluyla hem öğrencileri iş hayatına hazırlıyor hem de kariyer değişikliği yapmak isteyen profesyonellere kapılarımızı aralıyoruz.

Konaklamadan yeme içmeye, eğlenceden hizmet sektörüne dek birçok alanda deneyim kazanmak Mola’da mümkün. İş hayatına ilk adımlarını atan gençlerin yanı sıra, profesyonel hayatlarında yepyeni bir sayfa açmak isteyen herkesi Mola’ya bekliyoruz.

Faaliyet gösterdiği alanlarda daima ilklere imza atan Etra Holding’in öncülüğünde hayata geçen Mola, 120 bin metrekarelik devasa bir alanda 42 adet tematik mimariyle tasarlanan konaklama bloklarıyla misafirlerine İstanbul’da unutulmayacak bir tatil ve eğlence deneyimi sunuyor. Dünya mutfaklarından seçkilerin sunulduğu restoranlarından Spa merkezine, panayır alanından macera parkına kadar geniş bir yelpazede çeşitli mekanlara ev sahipliği yapan Mola’da gençler çalışırken eğlenecek, profesyoneller ise kariyerlerini Mola’nın gelecek vadeden iş modeli ve nezih çalışma ortamında sürdürmek isteyecek.

Fotoğraflı özgeçmişinizi bizimle paylaşın, bu ‘Mola’ işinize gelsin.


GÖREV VE SORUMLULUKLAR:

·        Yönetmelikler ve prosedürler ile hareket eder.

·        Görevine vaktinde, temiz ütülü kıyafet ile kişisel hijyenik bakımını yapmış olarak başlar.

·        Akıcı ve güvenli bir operasyon için iş standardı oluşturur ve mevcut olan standartları korur, bu standartları yükseltmek ve verimliliği arttırmak için çalışmalar yapar.

·        Stewardlar ile bulaşık makineleri, tabak, bardak ve her türlü yıkanabilir ekipmanları sağlıklı yıkanıp depolanması ve birimler arası dağıtımını yapar;  tüm mutfak ekipmanlarının temizliğini sağlar.

·        Stewarding bölümünün çalışanlarını sevk ve idare eder.

·        Belirlenmiş alanları temizlik, düzen ve güvenlik açısından denetler. Stewardların işlerini zamanın da yapmaları için gerekli malzemelerin siparişi ve teminini sağlar.

·        Ilgili kişilere operasyonel ve diğer konularda yardımcı olur.

·        Haftalık ve aylık puantajlarını hazırlar.

·        Aylık veya yıllık sayımları gerçekleştirir.

·        Bölümündeki personele eğitim programına göre eğitim verir.

·        Tüm mutfak yiyecek üretim alanlarının temizlik planlarını ve temizliği ile ilgili çalışmalar yapar güvenli ve hijyenik gıda üretimine destek verir.

·        Genel hijyen ile alakalı gerekli tüm eğitimleri koordine eder.

·        Gece steward personelinin yaptığı işi ertesi sabah denetler.

·        Kimyasal maddelerin doğru miktarda kullanılmasını organize eder ve kırıklara karşı ekstra önlem alır.

·        Stewarding ve diğer yiyecek içecek birimlerindeki personele mutfak ekipmanları, kayıp ve kırık konularında eğitimler hazırlanması ve öncülük edilmesini sağlar

·        Yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve Mola İstanbul standartlarına uyar.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Bulaşıkhane Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bulaşıkhane Şefi Bulaşıkhane Şefi Maaşları Bulaşıkhane Şefi Nasıl Olunur? Bulaşıkhane Şefi Nedir? Bulaşıkhane Şefi İş İlanları
Hakkımızda

Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi? Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a

Şirket Sayfasına Git

Bulaşıkhane Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bulaşıkhane Şefi Bulaşıkhane Şefi Maaşları Bulaşıkhane Şefi Nasıl Olunur? Bulaşıkhane Şefi Nedir? Bulaşıkhane Şefi İş İlanları