warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Büyükçekmece, Silivri)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

240 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

240 başvuru

Departman

Diğer

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi?

Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin

Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a yepyeni bir eğlence ve tatil konsepti sunuyoruz. Bünyemizdeki onlarca farklı iş koluyla hem öğrencileri iş hayatına hazırlıyor hem de kariyer değişikliği yapmak isteyen profesyonellere kapılarımızı aralıyoruz.

Konaklamadan yeme içmeye, eğlenceden hizmet sektörüne dek birçok alanda deneyim kazanmak Mola’da mümkün. İş hayatına ilk adımlarını atan gençlerin yanı sıra, profesyonel hayatlarında yepyeni bir sayfa açmak isteyen herkesi Mola’ya bekliyoruz.

Faaliyet gösterdiği alanlarda daima ilklere imza atan Etra Holding’in öncülüğünde hayata geçen Mola, 120 bin metrekarelik devasa bir alanda 42 adet tematik mimariyle tasarlanan konaklama bloklarıyla misafirlerine İstanbul’da unutulmayacak bir tatil ve eğlence deneyimi sunuyor. Dünya mutfaklarından seçkilerin sunulduğu restoranlarından Spa merkezine, panayır alanından macera parkına kadar geniş bir yelpazede çeşitli mekanlara ev sahipliği yapan Mola’da gençler çalışırken eğlenecek, profesyoneller ise kariyerlerini Mola’nın gelecek vadeden iş modeli ve nezih çalışma ortamında sürdürmek isteyecek.

Fotoğraflı özgeçmişinizi bizimle paylaşın, bu ‘Mola’ işinize gelsin.

 

İşin Amacı: Tesise gelen misafire arzu edilen seviyede yemek hizmeti sunabilmek için mutfak konsepti doğrultusunda yiyecek ürünlerinin tamamının hazırlanmasında yardımcı olmak.

 

GÖREV VE SORUMLULUKLAR:

 

·        Yönetmelikler ve prosedürler ile hareket eder.

·        Görevine vaktinde, temiz ütülü kıyafet ile kişisel hijyenik bakımını yapmış olarak başlar.

·        Aşçıbaşının olmadığı durumlarda yerine vekalet eder ve operasyondan direk sorumludur.  

·        Aşçıbaşının haftalık ve günlük menünün hazırlanması çalışmasına yardımcı olur. Yapılacak menüde yer alacak yiyeceklerin tür, kalite ve maliyet olarak belirlenmesine destek verir.

·        Bölüm şefleri ile birlikte hazırlanan menüler için ihtiyaç listesi çıkarır.

·        Aşçıbaşı ile birlikte çalışma yaparak mutfağa alınması gereken tüm malzemelerin zamanında mutfağa intikalini takip eder.

·        Mutfakta çalışan tüm elemanların uzmanlık alanlarını ve yeteneklerine göre çalışmalarını yapmalarına zemin hazırlar.

·        Her mutfak personelinin günlük menüye çalışmasını uygun olarak koordine eder.

·        Gün içerisinde hazırlanan tüm yiyeceklerin kalite ve miktar olarak denetimini yapar. Hazırlanan yiyeceklerin kalite ve tazelik ve hijyenini sürekli denetim altında tutar.

·        Tüm yiyeceklerin servise hazırlanması için elemanları arasında iş bölümü yapar. Yapılan iş bölümlerine göre tüm öğünlerin yiyeceklerinin hazırlanıp servise uygun hale getirilmesi çalışmasını yapar.

·        Hazırlanan tüm yiyeceklerin maliyetini ve miktarını denetim altında tutar. 

·        Aşçıbaşının belirlediği bütçe sınırları içerisinde üretimin yapılması için gerekli düzeni sağlar.

·        Mutfakta kullanılan tüm araç ve gereçlerin hizmete hazır tutulması için denetim ve kontrol çalışmaları yapar. Arızalanan mutfak ekipmanlarının zamanında bakım ve onarımı için Aşçıbaşına ve Teknik Müdür’e bilgi verir.

·        Özel günlere dönük menülerin hazırlanması ve sunulması konusunda Aşçıbaşına yardımcı olur. Özel yemeklerin tür ve miktar olarak misafirin yapısına uyumu için çalışmalar yapar.

·        Servis sırasında gelişmeleri takip eder. Yetmeyen veya misafirin ilgisini çekmeyen yemekleri takip eder. Misafirlerin tatminine dönük yemek üretimi ve sunumu konusundaki çalışmaları şekillendirir.

·        Aşçıları ve yeni yetişen genç aşçıları sürekli izleyerek uygun yöntemi kullanıp kullanmadıklarını tespit eder, gördüğü aksaklıkları zamanında giderir. Genç aşçıların yetişmesi için uygun bilgileri zamanında aktarır.

·        Tüm mutfağı kontrol altında tutar. Yemeklerin hazırlanması ve servise verilmesi sırasında hijyen şartlarına uyar, sunuma dönük görsel çalışmaları yapar.

·        Her aşçı gurubunun çalışmasını koordine eder, yapılan çalışmaların günlük menüye ve sunuma uygunluğu konusundaki tüm önlemleri alır.

·        Hazırlanacak özel yemekler, toplantı yemekleri, diyet yemekleri konusundaki çalışmaları izler. Özel yemeklerin miktar ve sunumuna dönük çalışmaları değerler, bu konuda Yiyecek İçecek Müdürü ve bu müdürlüğün elemanları ile ortak çalışmalar yapar.

·        Günlük mutfak toplantılarında alınan kararların uygulanması için görev üstlenir. Tüm mutfak personelinin kararlar ve yapılan işbölümü uyarınca çalışmasını sağlar.

·        Aşçıbaşının hazırlayacağı raporlara ilişkin bilgi oluşturur. Aşçıbaşı ile birlikte sorumlu olduğu bölümlerde denetim çalışmaları yapar, tüm mutfak çalışanlarının gün içerisindeki davranışlarını kontrol altına alır.

·        Her çalışma alanının temiz ve düzenli olması için gerekli olan yönlendirmeleri yapar.

·        Mutfak personelinin günlük çalışma, izin ve mazeret iznine dönük davranışları değerlendirir.

·        Amirinin işe ilişkin olarak vereceği diğer görevleri yerine getirir.

·        Yangın, sağlık ve güvenlik kurallarına ve Mola İstanbul standartlarına uyar.

 

Aday Kriterleri

5 - 25 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Sous Chef pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sous Chef Sous Chef Maaşları Sous Chef Nasıl Olunur? Sous Chef Nedir? Sous Chef İş İlanları
Hakkımızda

Alışılmış kariyer duraklarına bir ‘Mola’ verelim mi? Kariyer yolcuğunuzu Mola’yla zenginleştirin Etra Holding olarak Mola yatırımımızla İstanbul'a

Şirket Sayfasına Git

Sous Chef pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sous Chef Sous Chef Maaşları Sous Chef Nasıl Olunur? Sous Chef Nedir? Sous Chef İş İlanları