warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kocaeli, İstanbul(Asya)(Kartal, Maltepe, Pendik)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 5 yıl arası

Departman

Kalite

Kalite

Başvuru Sayısı

317 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 5 yıl arası

Başvuru Sayısı

317 başvuru

Departman

Kalite

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Hakkında

Mondi Group oluklu mukavva ambalaj iş biriminin bir parçası olan Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş. değer zinciri boyunca ürünlerin nihai tüketiciye ulaşana kadar korunmasını, taşınmasını ve sergilenmesini sağlayan kutu kağıdı ve oluklu mukavva çözümlerinin lider bir üreticisi olarak faaliyet gösteriyor.

Oluklu mukavva kutuların dayanıklı, baskı yapılabilir, geri dönüştürülebilir olması ve müşteriye özel ihtiyaçlara uyarlanabilmesi sayesinde, bu ürünler hızlı tüketim, e-ticaret ve perakendeye yönelik kullanımlarının yanı sıra endüstriyel ve ağır yük uygulamaları için de ideal bir çözüm oluşturuyor. 1.600'den fazla çalışana istihdam sağlayan Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Borsa İstanbul’da (BİST) işlem görüyor.

Mondili olmak için 5 Neden

• Türkiye’nin farklı yerlerinde heyecan verici iş imkanları sunuyoruz.

• Sürdürülebilirlik işimizin merkezinde yer alıyor. Bizimle çalışın ve dünyayı daha sürdürülebilir hale getirmeye yardımcı olun.

• İlgili ve saygılı bir ekibiz. Kapsayıcı bir çalışma kültürünü sürdürmek bizim için önemlidir.

• Esneklik ve destek ile iş-yaşam dengesini koruyarak kariyer yolculuğunun her aşamasında gelişim fırsatları sağlıyoruz.
• Dijital ve yüz yüze eğitim programlarımızla çalışma arkadaşlarımız için kişisel ve profesyonel gelişim fırsatları sunuyoruz.


GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 Gebze  Bölgesindeki fabrikamıza aşağıdaki niteliklerde “Kalite Teknisyeni " arayışımız bulunmaktadır.

  • Meslek Yüksek Okulundan mezun,
  • Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli,
  • İletişim, organizasyon  becerileri yüksek ve ekip çalışmasına yatkın,
  • Microsoft Ofis uygulamalarına hakim,
  • ISO  yönetim sistemleri konusunda bilgi sahibi,
  • İş Sağlığı ve İş Güvenliği konularında bilgili ve duyarlı,
  • Müşteri Memnuniyeti konusunda hassas, müşteri ziyaretleri tecrübesi olan
  • Tercihen SAP, QDMS programlarını bilen


İŞ TANIMI

  • Şirkete gelen ham madde ve yardımcı malzemelerin şirket standartlarına ve prosedürlerine göre kalite uygunluk kontrolünü yapmak, uygunsuzluk durumunda geri-bildirim yapmak, konfeksiyon üretim denemelerini takip etmek, üretim/kalite kontrollerinde makina operatörlerine destek olmak, hatalı ürün sevkini engellemek. Bölüm içi proje çalışmalarına, kalite analizlerine katılmak, raporları yazmak. İlgili talimatlara uygun olarak; tertip düzen içinde numune kutuların muhafaza edilmesi, gerektiğinde sunulması ve bertaraf edilmesi işlerini yapmak. Müşteri şikayeti durumunda ilgili makine operatörlerini bilgilendirmek. Temizlik işlerinin takibi ve uygulanmasını sağlamak.
  • Veya alternatif olarak , oluklu hattında "stacker" biriminde ürün ve malzeme kalitesini iyileştirmede, hat duruşlarını minimize etmede, üretim verimlilik artışı, fire azaltma, maliyet tasarrufu, sistem geliştirme odaklı konularda ve her türlü konuda geliştirme ve iyileştirme önerilerini  ilk amirine iletmek ve uygulanmasını takip etmek.  

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Lise(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Kalite Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Teknikeri Kalite Teknikeri Maaşları Kalite Teknikeri Nasıl Olunur? Kalite Teknikeri Nedir? Kalite Teknikeri İş İlanları

Kağıt ve Selüloz Sanayi / Kağıt- Oluklu Mukavva

Hakkımızda

Mondi Group oluklu mukavva ambalaj iş biriminin bir parçası olan Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş. değer zinciri boyunca ürünle

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane, Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik.

Kalite Teknikeri pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kalite Teknikeri Kalite Teknikeri Maaşları Kalite Teknikeri Nasıl Olunur? Kalite Teknikeri Nedir? Kalite Teknikeri İş İlanları