warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gayrimenkul Danışmanı

RE-MAX MOD

Eskişehir(Merkez, Odunpazarı, Tepebaşı)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Serbest / Freelancer

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

213 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Serbest / Freelancer

Başvuru Sayısı

213 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

TECRÜBENİZ OLMASA BİLE  OFİSİMİZE ÖZEL RE/MAX EĞİTİMLERİNİ ALARAK  GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLARAK ÇALIŞABİLECEĞİNİZİ VE KAZANÇLI BİR İŞ SAHİBİ OLABİLECEĞİNİZİ BİLİYOR MUYDUNUZ? 

GÜVENLİK İHTİYACINIZ NEDENİYLE KENDİ HAYALLERİNİZDEN FERAGAT EDİYORSUNUZ AMA KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLMADIĞINIZ SÜRECE DÜŞLEDİĞİNİZ ORTAMA NASIL KAVUŞACAKSINIZ?

TÜRKİYE ŞARTLARINDA KENDİNİZİN VE AİLENİZİN HAYAT STANDARTINI NASIL YÜKSELTECEKSİNİZ?

RE/MAX MOD'DA PATRON SENSİN!..


RE/MAX MOD KİMDİR ?

ESKİŞEHİR MERKEZ,TEPEBAŞI VE ODUNPAZARI bölgesinde faaliyet gösteren  Eskişehir RE/MAX Ofisleri içinde 2018,2019,2020 ,2021 ve 2022 yılı Ciro ,İşlem Sayısı ,Müşteri Memnuniyeti, Portföy Sayısı ve  Nitelikli Gayrimenkul Danışmanı kadrosuyla tam kurumsal ve sistematik çalışan en çok ciro üreten ofistir.


KİMLER BAŞVURMALI?

SABİT MAAŞ OLMADAN RE/MAX’in başarısı test edilmiş sistem desteği ile YÜKSEK GELİR hedefleyen ve gelir paylaşım modeli ile çalışacak, kendi performansıyla orantılı bir gelir hedefleyenler ve BEN YAPARIM diyenler,

  • Gayrimenkul, satış ve pazarlama sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kurumsal düzeyde kariyer yapmak, sürekli olmak, uzmanlaşmak ve isteyenler,
  • Eğitime açık ve dış görünüşüne önem verenler,
  • Hayalleri, hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşacak girişimci ruh ve yüksek motivasyona sahip, çalışma saatlerini kendileri  belirleyerek emeklerinin karşılığını üst sınırı olmaksızın kazanmak isteyenler,
  • Kendilerine ve ailelerine zaman ayırmak ,çocukları büyürken yanlarında olmak isteyenler,
  • MESAİ OLMADAN, sorumluluk bilinciyle çalışıp zamanını iyi planlayabilen, çalışma temposunu ve mesai saatini kendi ayarlayabilecek iç disipline sahip olanlar,
  • Kendi iş yerini kira, personel, genel giderler gibi maliyetler ile büyük riskler alarak açmak yerine hazır kurulu ve kar eden bir markanın ve ofisin kullanıcısı olup risk almak istemeyenler.


SIK SORULAN SORULAR

1) GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

Gayrimenkul danışmanlığı MAAŞLI BİR İŞ DEĞİL, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsal olmama ve diğer zorlukları yaşamadan RE/MAX MOD kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden RE/MAX paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Bununla birlikte ev fiyatları arttıkça sizin de kazancınız artacağı için sabit maaşlı işlerde olduğu gibi kazandığınız para enflasyona asla yenilmez.

2) YAPILAN SATIŞ VEYA KİRALAMA İŞLEMLERİNDE GAYRİMENKUL DANIŞMANI NASIL VE NE KAZANIR?

RE/MAX'in marka gücü ve değerli eğitimleri sonucunda gayrimenkul sahibinden alınan YETKİ BELGESİ sayesinde Gayrimenkul Danışmanlarımızın kazançları inisiyatifle değil yasal sözleşme ile korunur. Başka bir deyişle Gayrimenkul Danışmanlarımız bir mülkün satış veya kiralamasını yaptıkları takdirde ne kazanacaklarını işe başlamadan net olarak bilirler.

Sayısal örnek vermek gerekirse  2.500.000 TL' lik bir gayrimenkul satıldığı zaman satışı gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı seçmiş olduğu RE/MAX paylaşım oranına göre 48.000 TL veya 80.000 TL  NET PARA KAZANIR. Bununla birlikte örneğin 5000 TL değerinde bir kiralama işlemi yaptığı zaman 2.400 TL veya 4.000 TL  NET para kazanır. Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. 

RE/MAX bünyesinde başarılı olan, yıllık 5 Milyon TL’ nin üzerinde kazanan gayrimenkul danışmanları da vardır, performansı yetersiz olan düşük kazançlar eden gayrimenkul danışmanları da vardır. 

RE/MAX çalışma sistemini eğitimlerde anlatıldığı gibi uygulayan, sistemli, disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olmakta  yüksek kazançlar elde etmektedirler.


3) GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR ?

Gayrimenkul Danışmanlarımız, çalışmaları için gerekli tüm bilgiler, yöntemler, stratejileri öğrenecekleri RE/MAX TÜRKİYE Power Start Eğitimi , RE/MAX MOD ofis içi eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak kariyerlerine başlarlar.

Eğitim sürecinin ardından, aktif şekilde çalışarak, satılık ve kiralık portföyler edinirler. Portföylerine kattıkları mülkler, gayrimenkul danışmanlarımız tarafından, eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlanır ve işlem sonuna kadar tüm süreç yönetilir.


* Gayrimenkul Danışmanlığı temelde saha çalışmasıyla yapılan bir iştir. Diğer iletişim teknikleri sadece saha çalışmasını destekler ve tek başlarına yeterli değildir.


4) GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

TECRÜBE GEREKLİ DEĞİLDİR;

Daha ilk günden RE/MAX MOD'un yeni gayrimenkul danışmanlarına yönelik eğitim programı, tüm gayrimenkul satış tekniklerinin kısa sürede öğrenilmesini sağlar. Bu sayede yeni müşteriler bulmanıza yardımcı olurken, portföy alınması ve satılması/kiralanması ile ilgili konularda her zaman yanınızda olur. Gerekli tüm eğitimler, hem başlangıçta hem de kariyeriniz süresince REMAX MOD tarafından verilmektedir.


5) GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI İÇİN ARAÇ GEREKLİ MİDİR?

Eskişehir içi ulaşım şartlarının kolaylığından dolayı  araç gerekli değildir. 40 kişilik Gayrimenkul Danışmanı kadromuzda aracı olan da olmayan da vardır. Tamamen kişisel tercihtir. 


6) GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN BİLGİSAYAR BİLGİSİ GEREKLİ MİDİR?

Temel düzeyde bilgisayar bilgisi gereklidir.


BAŞKASININ TARLASINI SÜRMEK YERİNE ARTIK KENDİ TARLANIZI SÜRMENİN ZAMANI GELMEDİ Mİ?

HEMEN BAŞVURUN, ESKİŞEHİR'İN EN ÇOK KAZANAN OFİSİ RE/MAX MOD'A  KATILIN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM, BİRLİKTE KAZANALIM….

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

Biz Eskişehirliyiz , Eskişehirimizi İyi Tanıyoruz ve Çok Seviyoruz.Eskişehir deki gayrimenkul çözümleriniz için bizi arayınız. Herkesin İyi Bir G

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

RE/MAX MODKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRMEBilgilendirme:RE/MAX MOD olarak g

Detaylı Bilgi

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları