warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Yurtdışı Ruhsatlandırma Uzmanı - Regüle Pazarlar

Sanovel İlaç

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Ruhsatlandırma

Ruhsatlandırma

Başvuru Sayısı

331 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

331 başvuru

Departman

Ruhsatlandırma

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Her biri alanında yetkin ve işini tutkuyla yapan yüzlerce çalışanımızla birlikte sağlıklı yarınlar;dengeli ve değerli bir yaşam için çalışıyoruz.

Sanovel’in vizyonu, “Güçlü Ar-ge’si, yüksek kalitedeki ürünleri ve özel insan kaynağı ile, daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için; sektöre öncülük eden, küresel bir ilaç firması olmak”tır. Gücünü vizyonundan ve değerlerinden alan Sanovel, ülkemiz ekonomisine, dünyaya ve tüm insanlara fayda sağlayıp sağlıklı yarınlar inşa etmek için var gücüyle çalışmaktadır.

Bu doğrultuda gelecek yarınlara katkı sağlamaya tutku duyan,İş Geliştirme ve Pazar Erişim Direktörlüğü bünyesinde “Regüle Pazarlar  - Yurtdışı Ruhsatlandırma Uzmanı” olarak çalışmak üzere;

  • Üniversitelerin Kimya, Kimya Mühendisliği, Eczacılık, Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinden mezun; tercihen ilgili bölümlerde yüksek lisans yapmış, 
  • Uluslararası regülasyonlara hakim, minimum 3 yıl özellikle Avrupa Birliği, ABD, Kanada, İngiltere pazarlarında yurtdışı ruhsatlandırma çalışmalarında tecrübe sahibi, 
  • Gelişim çevikliği yüksek, sonuç odaklı, değişime açık,
  • Yeni ve farklı olan her şeye merak duyan,
  • İş birliği yaklaşımıyla ilişki ve görev sorumluluklarını yöneten,
  • Kişisel ve kariyer gelişiminin gerekliliklerini bilerek sürekli gelişme odağında olan,
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, 
  • MS Office uygulamalarını çok iyi düzeyde kullanabilen, 
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış. 

İşin Tanımı

  • Ruhsat başvuru dosyasında, başvurulan ülkelerin (Regüle Pazarlar; özellikle Avrupa Birliği, ABD, Kanada, İngiltere) sağlık otoritesi tarafından talep edilen resmi evrakları ve sorumlu olduğu bölümleri planlanmak ve gerekli bilgileri ilgili birimlerden temin etmek.
  • Sorumlu olduğu projenin ruhsat başvuru dosyasında hazırlamakla yükümlü olduğu modüllerin bölümlerini hazırlamak, kalite bölümlerini de ilave ederek başvuru yapmak üzere dosya formatına uygun olarak dizimini yapmak. 
  • Jenerik ve yeni ürünlerle ilgili farklı kaynaklardan literatür araştırmaları yapmak ve bu bilgileri ruhsat başvuru dosyası hazırlığında kullanmak.
  • Sorumlu olduğu projenin ruhsat başvuru dosyası tamamlandıktan sonra başvurunun yapılacağı ülkedeki danışman şirkete veya partnere dosyayı iletmek; incelendikten sonra eksikler varsa gerekli düzenlemeleri yapmak ve ruhsat başvurusu süresince ilgili partnerla gerekli tüm iletişimi ve bilgi akışını sağlamak.
  • Yurtdışı pazarına verilecek ürünlerin ambalaj taslaklarını ruhsat başvuru aşamasında ülkede geçerli olan yabancı dilde Ambalaj Malzemeleri Dizayn bölümü ile birlikte hazırlamak, ülke sağlık otoriteleri tarafından iletilen talepler üzerine güncellemek.
  • Yurtiçinde ürüne ait yapılan kısa ürün bilgileri, prospektüs ve ambalaj taslakları revizyonunu takip etmek ve gerektiğinde yurtdışına ruhsatlandırılması yapılacak ürüne bu değişiklikleri uygulamak. 

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Ruhsatlandırma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ruhsatlandırma Uzmanı Ruhsatlandırma Uzmanı Maaşları Ruhsatlandırma Uzmanı Nasıl Olunur? Ruhsatlandırma Uzmanı Nedir? Ruhsatlandırma Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Gücümüzü Değerlerimizden Alıyoruz… Her biri alanında yetkin ve işini tutkuyla yapan 1.500’ü aşkın çalışanımızla birlikte sağlıklı yarınlar, değerli

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ VE MUVAFAKATNAMESanovel İlaç Sanayi ve Tic

Detaylı Bilgi

Ruhsatlandırma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ruhsatlandırma Uzmanı Ruhsatlandırma Uzmanı Maaşları Ruhsatlandırma Uzmanı Nasıl Olunur? Ruhsatlandırma Uzmanı Nedir? Ruhsatlandırma Uzmanı İş İlanları