warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Analiz / Araştırma

Analiz / Araştırma

Başvuru Sayısı

410 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

410 başvuru

Departman

Analiz / Araştırma

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

SFS danışmanlık 1992 yılından beri sigorta, finans ve hizmet sektörlerine kurumsal yönetim sistemleri sunmaktadır.SFS, bugünün hızla değişen iş ortamında kurumların rekabetçi kalmalarını, masraflarını azaltırken kâr ve verimliliklerini arttırmalarını sağlayan teknolojik çözümler geliştirmektedir.80’nin üzerinde uzman kadrosu ile müşterilerine, en ileri teknolojik iş çözümlerini ihtiyaçlarına göre özelleştirerek sunan SFS, kurumsal yazılım ve bilgi teknolojileri alanında lider şirketlerden olup, sektörlerinde lider, ulusal ve uluslararası şirket ve kuruluşlara hizmet vermektedir.Köln uygulamalı bilimler Üniversitesi’nde ders olarak okutulan ve İnsurance Competence Center tarafından denetlenmiş SFS çözümleri, en gelişmiş teknolojilere entegre edilmiş yenilikçi iş metodolojilerini içermektedir. Sektörel uzmanlığını, ispatlanmış metodolojilerini ve ileri teknolojilerini, global pazarlara da taşıyan SFS, bugün Türkiye’nin en büyük 10 yerli yazılım şirketinden biridir.

SENDEN NELER BEKLİYORUZ?

  • Müşterinin ve İş Birimlerinin talep ve ihtiyaçlarını anlayarak ihtiyaçların doğru ve etkin bir şekilde karşılanabilmesi için süreçlerin geliştirilmesini sağlamak ve talepler arasındaki önceliklendirmeyi yapmak.
  • Şirket iş süreçlerine uygun yazılımların yapılabilmesi için gerekli araştırmaları yapmak, iş süreçlerini irdelemek, ihtiyaçları ve talepleri belirlemek ve verileri analiz etmek.
  • Analiz çalışmalarını projelendirmek, yazılım çalışmalarını takip etmek ve proje yöneticisiyle, iş birimleriyle ve yazılım ekipleriyle işbirliği içinde çalışmak.
  • İş uygulamalarının operasyonel süreçlerdeki çalışmasını takip etmek.
  • İş hedeflerindeki zorlukları değerlendirmek ve iş performansının arttırılması için gerekli iş stratejilerini belirlemek.
  • İş akışı ve süreç şemalarını hazırlamak.
  • Üniversitelerin İstatistik, Matematik, Endüstri ve İşletme Mühendisliği, Enformatik, MIS ya da benzeri 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak.
  • En az 2-3 yıl deneyimli olmak.
  • Tercihen iş analizi ve proje yönetimi sertifikasına sahip olmak, proje yönetimi ve sigortacılık iş akışı hakkında bilgi sahibi olmak.
  • Problem çözme, karşılaştığı problemlerde alternatif çözümler üretebilme ve analitik olma becerilerine sahip olmak.
  • Planlama, organizasyon, etkin iletişim becerisine sahip olmak.
  • Ekip çalışmasına yatkın, yeni teknolojilere ve gelişmeye açık olmak
  • Sunum, raporlama ve dokuman yazma becerilene sahip olmak.

Aday Kriterleri

5 - 15 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

İş Analisti pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Analisti İş Analisti Maaşları İş Analisti Nasıl Olunur? İş Analisti Nedir? İş Analisti İş İlanları
Hakkımızda

SFS Danışmanlık 1992 yılından beri Sigorta, Finans ve Hizmet Sektörlerine kurumsal yönetim sistemleri sunmaktadır. SFS, bugünün hızla değişen iş ortam

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİSFS Danışmanlık Bilgi İşlem Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. (“Şirket”), şir

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

İş Analisti pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Analisti İş Analisti Maaşları İş Analisti Nasıl Olunur? İş Analisti Nedir? İş Analisti İş İlanları