warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İşletme Bakım Mühendisi

TELEFERİK HOLDİNG A.Ş.

Sakarya(Sapanca)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

108 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

108 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

HAKKIMIZDA

2012 yılında Bursa merkezli olarak kurulan Teleferik Holding, dağ geliştirme ve teleferik sistemleri başta olmak üzere halatlı taşımacılık sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Türkiye’de ve yakın ülkelerde ulaşım ve eğlence aracı olarak teleferik tesisleri kurmayı hedefleyen Teleferik Holding, 2014’de dünyanın en uzun teleferik hattı olan Bursa Teleferik ve 2017’de Alanya Teleferik işletmelerini hizmete sundu. 2023 yılı Mayıs - Haziran ayları itibariyle Sapanca Teleferik olarak Sakarya/Sapanca' da hizmet vermeye başlayacağız. Ülkemize profesyonel teleferik yatırımcılığını tanıtan Teleferik Holding, şu ana kadar hayata geçirdiği 50’yi aşkın anahtar teslim proje ve 2 işletmesi ile sektörlerindeki lider konumunu kurulduğu günden beri koruyor. Alanında dünya çapında söz sahibi olan İtalyan Leitner Ropeways ile yapmış olduğu teknik çözüm ortaklığı, yurtdışı satış imkanları ve kurumsal yapısıyla çalışanlarına gelecek vaat eden Holding, şirket içi eğitimleriyle de kişisel gelişime katkı sağlıyor. Teleferik Holding, bünyesindeki 250’yi aşkın çalışandan oluşan profesyonel bir ekip ile yüksek teknoloji ve çevre dostu çözümleri bir araya getirerek grup şirketlerinin temel fonksiyonlarını koordine ederken, girişimci yönüyle de yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor.

İŞ TANIMI

1.  Teknik Müdürün gözetiminde tesisin Elektrik-Elektronik bakım planlarının yapılması ve bu planın uygulanmasından sorumludur.

2. Tesisteki teknik arızalara en hızlı şekilde müdahale için ekibi arızaya yönlendirir, giderilen arızayı raporlar. İyileştirme çalışmaları ile arıza oranını ve müdahale süresini azaltmayı hedefler.

3.      Teknik Satın alma süreçlerine destek verir.

4.      Yedek parça depolarından sorumludur.

5.      Yeni binalarla ilgili taşeron firmalara yaptırılan ve/veya tesis personeli tarafından yapılan mekanik ve/veya elektrik işlerin takibi ve projenin tamamlanması için saha ekibini denetler, proje liderliği yapar, iş sonuçlarını raporlar.

6.      Yardımcı tesislerde bulunan jeneratör, trafo gibi ekipmanların periyodik bakımları için sözleşmeli bakım firmaları ile iletişimde olur, süreçleri takip eder.

7.      Projelerin planlandığı şekilde yeni binalarla ilgili taşeron firmalara yaptırılan teknik işlerin (tesisatlar vb.) takibi ve tamamlanmasından sorumludur.

8.      Yöneticisin verdiği görev doğrultusunda enerji kullanım bedellerini çıkarır, faturaları muhasebeye gönderir.

      9. Her gün düzenli olarak istasyon ziyaretleri yapar, teknik eksiklikleri, ekibin ihtiyaçlarını belirler, giderilmesini sağlar

10. Arıza kayıtları, süreleri, duruş nedenlerini kayıt altına alına alınan arızaları, kategorize eder, istatistikleri raporlar.

11.     Teknik Müdürün gözetiminde tesisin Elektrik-Elektronik bakım planlarının yapılması ve bu planın uygulanmasından sorumludur.

12.   Tesisteki teknik arızalara en hızlı şekilde müdahale için ekibi arızaya yönlendirir, giderilen arızayı raporlar. İyileştirme çalışmaları ile arıza oranını ve müdahale süresini azaltmayı hedefler.

13.  Teknik Satın alma süreçlerine destek verir.

14.    Yedek parça depolarından sorumludur.

15.   Yeni binalarla ilgili taşeron firmalara yaptırılan ve/veya tesis personeli tarafından yapılan mekanik ve/veya elektrik işlerin takibi ve projenin tamamlanması için saha ekibini denetler, proje liderliği yapar, iş sonuçlarını raporlar.

16.   Yardımcı tesislerde bulunan jeneratör, trafo gibi ekipmanların periyodik bakımları için sözleşmeli bakım firmaları ile iletişimde olur, süreçleri takip eder.

17.    Projelerin planlandığı şekilde yeni binalarla ilgili taşeron firmalara yaptırılan teknik işlerin (tesisatlar vb.) takibi ve tamamlanmasından sorumludur.

18.   Yöneticisin verdiği görev doğrultusunda enerji kullanım bedellerini çıkarır, faturaları muhasebeye gönderir.

NİTELİKLER

  • Mühendislik fakültelerinden Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Tercihen Plc bilgisi olan,
  • Dc Motor ve sürücüleri konusunda tecrübeli
  • Tercihen, benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli
  • İleri seviyede ingilizce dil bilgisi
  • B sınıfı ehliyet
  • Pozitif iş referansı
  • Tercihen Yüksek gerilim işletme sorumluluğuna sahip
  • Yüksekte çalışabilen
  • Hafta sonu çalışabilen

 

Temel Yetkinlikler:

  • Kaynak Yönetimi
  • Planlama ve Organizasyon
  • Problem çözme
  • İşbirliği ve ekip çalışması
  • İletişim
  • Sorumluluk alma ve inisiyatif kullanma
  • Müşteri odaklılık
  • Kurumu temsil
  • Analitik düşünme
  • Her durumda, tüm paydaşlar ile iletişimde pozitif davranış modelini koruyabilme
  • Stres altında da hedefler doğrultusunda çalışabilme

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)

İşletme Bakım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İşletme Bakım Mühendisi İş İlanları

Holding / Şirketler Grubu

Hakkımızda

2012 yılında Bursa merkezli olarak kurulan Teleferik Holding, dağ geliştirme ve teleferik sistemleri başta olmak üzere halatlı taşımacılık sektörlerin

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Bayram Yardımı.

İşletme Bakım Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İşletme Bakım Mühendisi İş İlanları